gpu-z رو چک کنید . ببینید مشخصات درسته .رزولیشن روی چند هست ؟نقل قول:
Printable View
gpu-z رو چک کنید . ببینید مشخصات درسته .رزولیشن روی چند هست ؟نقل قول:
او اندازه صفحه هم با تنظیمات کاتالیست اوکی میشه برادر .
ببینید الان من راهنمایی این دوستمون رو رفتم که گفته بودننقل قول:
سلام
گرافیک را با hdmi به مانیتور وصل کردی اسکیلت به هم ریخته
برو تو کاتالیست در my digital flat panels در قسمت scaling options اسکیل را آور اسکن کن ( بزار روی صفر ) درست میشه
بعد هم برو حالشو ببر ما رو هم دعا کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ورژن gpu-z هم احتمالا پائینه جدیدشو دانلود کن
-------------
این رو من رفتم و گذاشتم روی صفر قبلش روی 10 درصد بود !!!! الان صفحه روی مانیتورم فول شده و عالی و اون نویزش هم برطرف شد .. به نظر گرافیک نصب میشه چون اصلا محیط ویندوز ایت کامل دیگه گرافیکی میشه !!!! حالا صبر کنید GPU-Z هم میگیرم میدم خدمتتون .. اما توی همون بایوس نوشته بود گرافیک رو R9 290 Series
اوکی شده . چون بایوس درست ست شده . باید رو همین مود legacy باشه .نقل قول:
باید از شرکت آواژنگ نماینده محصولات گیگابایت تشکرد که با این که مشکل از کارت بود . به دلیل اینکه مادربرد شما گیگابایت هست زمینه این راهنمایی رو مهیا کرده است .
الان دوست عزیز عالی شد خدایا شکرت و از شما دوست بسیار عزیز و گرامی و بقیه دوستان هم تشکر میکنم ... الان توی جی پی یو زد قشنگ زد 512 بیت و r9 290 سری و بقیه مشخصات رو نشون داد کامل تشکر تشکر و باز هم تشکرنقل قول:
با سلام دوست عزیز
اگر از پشتیبانی آواژنگ /گیگابایت رضایت دارید . خوشحال میشم نظر یا پیشنهادتون رو در این باره در تاپیک زیر اعلام کنید .
با تشکر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بنده به نوبه خودم کمال تشکر رو دارم و در آدرس ذکر شده نیز اعلام گردید که واقعا چقدر زحمت برای بنده کشیده شد و راهنمایی ها انجام شدنقل قول:
- - - Updated - - -
کاربر عزیز که بنده اسم شریفتون رو هم نمیدونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
الان بنده که روی این مد گذاشتم چیزی از قدرت گرافیک یا عملکرد کم نمیشه ؟ فرقی با اون مد هایبرید چی هست ؟
خیر به هیچ عنوان کم نمیشه . با خیال راحت استفاده کنید . من امید هستم گرامی .نقل قول: